• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl
[layerslider id="26"]

Afwerkingen en Matten

Strips

Strips om diverse vloeren mee af te werken zijn er in diverse kleuren, materialen en modellen. Vaak worden strips gebruikt om een nette overgang te maken tussen twee verschillende vloerbedekkingen en om klein hoogteverschil op te vangen.

Ook zijn er bij diverse vloerbedekkingen op de trap aan de voorkant van de trede strips of trapneuzen nodig te denken aan PVC en marmoleum.

Plinten

het assortiment plinten bestaat uit plakplinten, overzetplinten en MDF plinten. De meeste plak-en overzetplinten zijn voorzien van houtdecor folie maar ook diverse in effe. De MDF plinten zijn in diverse stijlen, hoogtes en diktes leverbaar.

Ook kunt u kiezen voor gegrond, wit voorgelakt of in Ral kleur afgelakt.

Deurmatten

Een goede mat bij de entree zorgt voor minder schoonmaken en verlengt de levensduur van uw vloer. Een goede mat neemt het meeste vocht en vuil van uw schoenen voordat u uw vloer betreed.

Ook is het verstandig een royale mat te nemen zodat als u de deur achter u dicht doet u niet meteen langs de mat staat, dit gebeurt in veel gevallen waar een te kleine uitsparing is gehouden voor een mat.

Om dit probleem in de meeste gevallen op te lossen zijn er 2 mogelijkheden. De uitsparing in de vloer wordt opgevuld gelijke hoogte als vloer en hierover kan een grotere mat hierbij is het wel van belang dat de deur hoog genoeg hangt. Of de vloer wordt een stuk verder weggehaald u krijgt een grotere uitsparing waar een grotere mat in komt dit is mogelijk bij tapijt, laminaat en diverse zwevende vloeren bij tegelvloeren en parket is dit een stuk lastiger. Ook is er bij deze optie een nieuwe afwerkstrip nodig.

Wilt u meer weten over vloeren en de afwerking van vloeren met plinten strips en deurmatten? Neem vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord!