• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Rolgordijnen

De strakke afwerking van rolgordijnen geeft een inrichting een smaakvolle en moderne sfeer.

Rolgordijnen zijn een populaire oplossing om te decoreren, zon te weren of te verduisteren. Ideaal voor huiskamers, slaapkamers en studeerkamers. Hoe kiest u het juiste rolgordijn?

Naargelang de kleur die het beste past in het interieur kan de keuze gemaakt worden uit meer dan 400 stoffen, die zich onderscheiden in kleur, dessin en textuur.

De variatie is dan ook verbluffend: transparant, screen, lichtdoorlatend, verduisterend, zonwerend, brandwerend en dit zowel in vele uni’s en dessins.

De verduisterende stoffen zijn behandeld met een speciale deklaag voor een perfecte en volledige verduistering en dus ideaal voor slaapkamers.

Dit systeem laat zich heel eenvoudig bedienen met een ketting waarmee het gordijn geheel of gedeeltelijk geopend of gesloten kan worden.

Wilt u meer informatie over rolgordijnen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt. We staan u graag te woord!

Tevens komen we geheel vrijblijvend bij u aan huis om onze uitgebreide collectie te tonen, of bezoek onze showroom op afspraak. U heeft altijd 1 aanspreekpunt!