• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een populaire vorm van raamdecoratie.

Paneelgordijnen zijn de laatste jaren geëvolueerd tot een zeer populaire vorm van raamdecoratie. Ze zijn dan ook enorm veelzijdig in gebruik en kennen heel wat mogelijkheden in afwerkingen.

De paneelgordijnen zijn uitermate geschikt als raamdecoratie voor grote glaspartijen of als scheidingswand om een ruimte op te splitsen. Bovendien geven ze uw interieur een eigentijds en stijlvol karakter.

Het systeem zelf zit als volgt in elkaar: De panelen worden in de sporen van een aluminium rail gehangen. Het aantal sporen varieert van twee tot vijf en biedt ruimte voor minimaal twee en maximaal tien panelen. Bij het openen en sluiten van het systeem (met een trekstang, koord of elektrisch) schuiven de panelen voor elkaar…

U kunt kiezen voor gordijnstoffen maar ook voor rolgordijn stoffen deze geven een strakker resultaat.

Wilt u meer informatie over Verticale lamellen en lamelgordijnen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt. We staan u graag te woord! Tevens komen we geheel vrijblijvend bij u aan huis om onze uitgebreide collectie te tonen, of bezoek onze showroom op afspraak. U heeft altijd 1 aanspreekpunt!