• Login
040-2870315
info@brabanttapijt.nl
  • Vinyl van Brabant Tapijt uit Eindhoven

Vinyl

Vinyl is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Het is een kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die verkrijgbaar zijn.

Het is zeer gemakkelijk in onderhoud, wekelijks stofzuigen of swifferen en periodiek met een bestemd schoonmaakmiddel dweilen.

Naast de vele kleuren en dessins waarin vinyl verkrijgbaar is, zijn er ook verschillende kwaliteiten. De totaal dikte wil niets zeggen over de kwaliteit het is vooral de dikte van de slijtlaag die bepalend is, deze varieren van 0,2 mm tot 0,7 mm. Tegenwoordig is er ook vinyl met micro v-groef verkrijgbaar het lijkt dan nog meer op een echte houten vloer.

Bij het leggen is het erg belangrijk dat de ondergrond volledig glad is. Als uw ondervloer beschadigd is of niet volledig glad kunt u bij Brabant Tapijt terecht voor het egaliseren van uw vloer en heeft u een planken vloer dan kunnen zij hier speciale 2 laags ondervloer op aanbrengen voor een mooi resultaat.

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt. Wij adviseren u graag welke vloer het beste bij uw situatie past.