• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl
  • Vinyl van Brabant Tapijt uit Eindhoven

Vinyl

Vinyl is een modieuze vloerbedekking voor een redelijke prijs. Het is een kunststof vloerbedekking met veel mogelijkheden, denk hierbij aan de vele verschillende kleuren en designs die verkrijgbaar zijn.

Het is zeer gemakkelijk in onderhoud, stofzuigen met parketborstel en dweilen met geschikt onderhoudsmiddel.

Naast de vele kleuren en dessins waarin vinyl verkrijgbaar is, zijn er ook diverse kwaliteiten. De totaal dikte wil eigenlijk nog niet zoveel zeggen over de kwaliteit het is vooral de dikte van de slijtlaag die kwaliteit bepaald. Op het moment leveren wij veel vinyl met een textiele rug, deze is vaak direct toe te passen op een schone dekvloer. Dit komt doordat de textiele rug in tegen stelling tot een standaard rug zelf kleine oneffenheden opvangt,hierdoor is egaliseren vaak niet nodig en dus tijd en kosten besparend.

Als uw ondervloer beschadigd is of niet volledig glad kunt u bij Brabant Tapijt terecht voor het egaliseren van uw vloer en heeft u een planken vloer dan kunnen zij hier speciale 2 laags ondervloer op aanbrengen voor een mooi resultaat.

Heeft u interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt. Wij adviseren u graag welke vloer het beste bij uw situatie past.

Openingstijden showroom: donderdag en vrijdag van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 10:00 tot 15:00. Buiten deze tijden is het ook mogelijk een afspraak te plannen, ook aan huis.