• Login
040-2870315
info@brabanttapijt.nl

Horizontale jaloezieën

Jaloezieën van hout of aluminium zijn een echte trend in de raamdecoratie, naast plisse en duette de meest toegepaste binnenzonwering.

Horizontale aluminium jaloezieën

De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in een effen uitvoering, geperforeerd, met een parelmoereffect, met dessin, enz… Verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm en 90 mm. De bredere varianten zijn i.p.v. ladderkoord ook uit te voeren met ladderband, zoals bij houten jaloezieën. Een groot voordeel van de aluminium jaloezie is dat deze lichter is dan een houten jaloezie en ook tot grotere breedte leverbaar is. Er zijn tegenwoordig super matte uitvoeringen verkrijgbaar vooral als deze gecombineerd worden met een ladderband, komen ze heel erg in de buurt van een houten jaloezie.

 

Horizontale houten jaloezieën 

Houten jaloezieën zijn ook verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes: 25 mm, 35 mm, 50 mm, 65 mm, 70 mm en 90 mm, ook hier kunt u kiezen voor ladderkoord of ladderband.
Brabant Tapijt levert houten jaloezieën tot een breedte van 360 cm in verschillende lamelbreedtes ( 50 mm 65 mm en 90 mm ). Is het de bedoeling dat deze vaak omhoog en omlaag gaan is het aan te raden ze elektrische bediening te nemen.

 

Wilt u meer informatie over aluminium of houten jaloezieen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt. We staan u graag te woord! Tevens komen we geheel vrijblijvend bij u aan huis om onze uitgebreide collectie te tonen. Of u kunt op afspraak onze showroom bezoeken.