• Login
040-2870315
info@brabanttapijt.nl
[layerslider id="17"]

Horizontale jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën

Horizontale jaloezieën zijn een populaire vorm van raamdecoratie die in elk interieur kan worden toegepast. Via een eenvoudige bediening regelt u de richting en de hoeveelheid van het binnenkomend licht.

De aluminium lamellen zijn verkrijgbaar in een effen uitvoering, geperforeerd, met een parelmoereffect, met dessin, enz… U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes: 16 mm, 25 mm, 35 mm, 50 mm, 70 mm en 90 mm. De bredere varianten zijn i.p.v. ladderkoord ook uit te voeren met ladderband, dit geeft meer de uitstraling van een houten jaloezie.

Voor kunststof en aluminium kozijn waar niet in geboord of geschroefd mag worden passen wij meestal het Perfect Fit systeem toe. Dit is een kader waarin zich de jaloezie bevindt deze wordt op de steuntjes geklikt. Deze steuntjes worden tussen het glas en rubber geschoven zodat boren of schroeven niet nodig is. Ook is dit systeem verkrijgbaar met een plissé of duo plissé.

Horizontale houten jaloezieën 

Houten jaloezieën geven een warme gloed aan binnenvallend zonlicht en roepen een exotische sfeer op. Hout is een levende materie die niet alleen de zon en het licht weert, maar ook een isolerend effect heeft op storende geluiden. In ons koude kikkerlandje komt het isolerende karakter vooral tot uiting bij koud weer wanneer de houten jaloezieën de warmte binnenhouden.
Ook kunt u bij de houten jaloezieën kiezen uit diverse lamelbreedtes: 25 mm, 35 mm, 50 mm en 65 mm. ook hier kunt u kiezen voor ladderkoord of ladderband.
De uitgebreide collectie bestaat uit een standvastige houtsoort lindehout en is verkrijgbaar in diverse kleuren en structuren.

 

Wilt u meer informatie over aluminium of houten jaloezieen? Neem geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt. We staan u graag te woord! Tevens komen we geheel vrijblijvend bij u aan huis om onze uitgebreide collectie te tonen. Of u kunt op afspraak onze showroom bezoeken.