• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Ondervloer / vloerbedekking verwijderen / vloer egaliseren 

Kies de juiste ondervloer als basis van uw nieuwe vloer.

Ondervloeren

De meeste ondervloeren worden zwevend gelegd dit wil zeggen ze worden niet verlijmd of geschroefd aan de vloer. Ondervloeren worden toegepast voor diverse redenen zoals: egaliserende werking, geluid reductie, langere levensduur vloerbedekking of als lijmen op de vloer verboden is en de uiteindelijke vloerbedekking dit wel nodig heeft.

Ondervloeren zijn er voor tapijt, vinyl, PVC, marmoleum en laminaat. Ondervloeren zijn er in verschillende uitvoeringen zoals: rubber ondertapijt, vilt ondertapijt, zelfklevende ondertapijten, folie, vezelplaten, hardboardplaten en combi vloeren.

Bij het maken van de juiste keuze kan Brabant Tapijt u adviseren.

Vloerbedekking verwijderen / vloer egaliseren

Ook bestaat er bij Brabant Tapijt de keuze om uw oude vloer door hen te laten verwijderen en af te voeren. (normaal gesproken alleen in combinatie met levering van een nieuwe vloer).

Bij harde vloeren zoals vinyl, PVC en marmoleum wordt normaal gesproken geëgaliseerd. Dit wordt ook vakkundig door Brabant Tapijt uitgevoerd. Er wordt dan een laagje egaline over de gehele vloer aangebracht zodat alle oneffenheden eruit zijn en niets aftekent in de nieuwe vloer.

PVC Vloeren en Marmoleum

Met name Marmoleum en de PVC vloeren die op dit moment erg in opkomst zijn vragen om een perfect gladde ondervloer. Brabant Tapijt helpt bij uw Vloer egaliseren. Op professionele wijze wordt uw vloer geegaliseerd en vervolgens opgeschuurd om ieder korreltje in uw vloer te verwijderen met een perfect gladde ondervloer als resultaat!

Bij de investering in een nieuwe vloer gaat het voor u vaak om een flink bedrag. Brabant Tapijt zorgt ervoor dat de basis egaal en glad is. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid en voor het mooiste eindresultaat.

Wilt u graag meer informatie en/of een prijsopgave neemt u dan gerust contact met ons op.