• Login
040-2870315
info@brabanttapijt.nl
  • Showroom van Brabant Tapijt uit Eindhoven

Welkom in de showroom van Brabant Tapijt in Eindhoven

Naast onze service aan huis is het ook mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken. Onder het genot van een kopje koffie kunt u onze producten en materialen bekijken en kunnen wij u uw vragen beantwoorden. Doordat wij alleen op afspraak werken kunnen we 1 op 1 met uw situatie aan de slag, u heeft de volledige aandacht. Bent u op zoek naar een totaal advies qua kleuren verf, behang, meubels, accecoires, raambekleding en vloeren. Dan kan er ook een afspraak in de showroom gemaakt worden met 1 van de stylistes waarmee Brabant Tapijt samen werkt. Dit levert veelal voor een eindresultaat met ingredienten waaraan u zelf nooit had gedacht (laat u verrassen!). Deze service brengt uiteraard extra kosten met zich mee, deze kunt u van te voren opvragen.

Uitgebreide collectie

Van alle producten zijn een tal van merken en soorten te vinden. Zit er toch niet tussen wat u zoekt kunnen wij er eventueel naar op zoek.

Avonduren

Voor degene die er de voorkeur aan geven om een afspraak in de avonduren te maken kunnen bij Brabant Tapijt terecht.

1 Aanspreekpunt

Een groot bijkomend voordeel voor u als klant is dat u 1 aanspreekpunt heeft. Bjorn is degene die u bezoekt of ontvangt in de showroom voor het advies en het inmeten. Ook verzorgt hij de planning en is bijna altijd aanwezig bij het leggen / monteren van de producten. Spreekt u dit aan neem dan vrijblijvend contact op of bel met 040-2870315.