• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl
[layerslider id="14"]

Over ons

Brabant Tapijt is in 2007 opgericht door Bjorn.

Hij is zijn loopbaan begonnen als assistent gordijnstoffeerder bij een gerenommeerde woninginrichting in 1998. In de 10 jaar dat hij hier werkte heeft hij zich ontplooid tot allround stoffeerder met veel passie voor het vak.

Omdat het zelf ondernemen bij hem steeds meer begon te kriebelen besloot hij zich na deze 10 jaar zelf in te schrijven als ondernemer. In de eerste 2 jaar heeft hij naast zijn eigen bedrijf nog 2 dagen in de week bij een gordijnenwinkel gewerkt. Voor hen bezocht hij klanten in heel Nederland en Belgie voor het inmeten en plaatsen van gordijnen in specifieke stijl waar deze winkel bekend om staat.

In deze 2 jaar heeft hij naam opgebouwd en wordt de website goed gevonden zodat hij fulltime zijn eigen bedrijf moest runnen. Sinds die tijd is het geleidelijk aan veranderd van huiszoeken met stalen naar daarbij ook een showroom. Sinds eind 2023 heeft hij ook voor 3 dagen in de week Pierre in dienst, hierdoor is de showroom zonder afspraak te bezoeken. Pierre is 3 dagen in de week ( zie openingstijden ) in de showroom te vinden. Hij kan met zijn meer dan 30 jaar ervaring in de branche veel van u vragen beantwoorden en u prima adviseren bij uw keuze.