• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Duette® 

Duette® met goed isolerende eigenschap

Een duette® is praktisch gelijk aan een plissé. Beide zijn gemaakt volgens het principe van zigzaggende plooien, maar een duette® heeft ook nog eens een honingraat structuur. Deze honingraten bevatten lucht en dit werkt isolerend. Deze isolerende werking zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten wordt gehouden en in de winter binnen wordt gehouden. Dit geeft u niet alleen 365 dagen per jaar een behaaglijk gevoel, ook bespaart u op uw energieverbruik en dat is positief voor portemonnee én milieu.

De honingraatstructuur die wordt gevormd door de 2 lagen stof geeft ook een esthetisch voordeel aan uw raamdecoratie. De koorden in de stof voor het bedienen van het gordijn en ook de gaatjes hiervoor zijn niet zichtbaar, deze vallen namelijk tussen de 2 stoffen in.

Het duette® gordijn heeft een unieke samenstelling die goed is voor het milieu en besparend is voor uw portemonnee, daarnaast heeft het dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als een plissé.

Heeft de raam een speciale vorm dan is er in veel gevallen met een duette® een oplossing.  Een duette® kan namelijk in diverse vormen worden uitgevoerd.

Standaard bediend u de duette® gordijnen met een koord of kettingbediening. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de praktische top-down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met een optimale lichtinval.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een duette® of een plissé?  maak geheel vrijblijvend een afspraak met Brabant Tapijt. We komen geheel vrijblijvend bij u aan huis om u te informeren over plissé en duette® gordijnen. Of bezoek onze showroom op afspraak!