• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl
[layerslider id="3"]

Trap stofferen / bekleden Helmond

Ook voor het stofferen , bekleden , leggen van uw trap met tapijt op rubber ondertapijt in Helmond bent u bij Brabant Tapijt uit Eindhoven aan het juiste adres.

Ook voor uw slaapkamer woonkamer en kantoor. Bij Brabant Tapijt vindt u tevens een ruime collectie gordijnen en binnenzonwering.

Brabant Tapijt uit Eindhoven komt op afspraak met stalen bij u aan huis. U kunt ook op afspraak bij hen op kantoor langs komen om de gehele collectie te bekijken. Of het nu gaat om een dichte, open, rechte of gedraaide trap met of zonder zijkanten zij maken het. Zij kunnen uw trap met diverse materialen bekleden zoals tapijt, vinyl, marmoleum en PVC.

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor tapijt dit zorgt voor een goede grip en goede demping van het geluid. Bij het bekleden van de trap met tapijt wordt in de meeste gevallen rubber ondertapijt geadviseerd. Dit vanwege de garantie van de fabrikant, een nog betere demping van het geluid en een langere levensduur van het tapijt.

Bij het bekleden van een trap met vinyl of marmoleum moet u er rekening mee houden dat de trede zo glad mogelijk zijn. Er worden aan de voorkant van iedere trede zogenaamde trapneuzen geplaatst deze zijn van aluminium of rubber en zorgen voor grip zodat u niet van de trap glijdt.

Een trap met PVC wordt aan de voorkant op iedere trede voorzien van een aluminium strip. Deze is voorzien van antislip en zorgt er voor dat er aan de voorzijde van de trede ook een strook PVC kan worden aangebracht. Ook bij PVC is het van belang dat de trede glad zijn.

U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken met Brabant Tapijt. Zij komen bij u aan huis of u komt naar het kantoor voor een offerte op maat. Zij geven u graag een passend advies!

Hieronder vindt u een tabel met diverse prijzen m.b.t. het bekleden / stofferen / leggen van uw trap.

*prijzen – dichte trap (incl. lijm)€ 17,95 per trede incl. BTW
– open trap (incl. lijm)€ 22,95 per trede incl. BTW
– rubber ondertapijt€ 7,95 per trede incl. BTW
– zijkanten dichte trap (1kant)€ 3,75 per trede incl. BTW
*prijzen zijn gebaseerd op standaard trappen die met tapijt bekleed dienen te worden en het tapijt is aangeschaft bij Brabant Tapijt. Bovenstaande prijzen zijn exclusief tapijt. Voor een offerte op maat adviseren wij u om contact op te nemen. Wij komen bij u aan huis met tapijtstalen voor een vrijblijvende offerte en advies op maat.

Het is niet erg handig om de grote rollen (400 cm breed) bij de klant binnen of buiten op straat uit te rollen om de trappen uit te snijden. Daarom neemt Brabant Tapijt vooraf de maten van de trap en snijdt het tapijt en rubber ondertapijt in hun magazijn van te voren uit. Zo kan er op een fijne en nette manier worden gewerkt.

U wilt uw trap laten bekleden, stofferen, leggen in Helmond? Neem geheel vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt voor uw vragen of het maken van een afspraak. We staan u graag te woord!