• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Brabant Tapijt

DESSO AirMaster® wordt geleverd door Brabant Tapijt in Eindhoven en verre omgeving

“DESSO AirMaster® is een revolutionair tapijt dat zorgt voor schonere lucht in uw huis. Verrassend toch?”

In tegenstelling tot wat men altijd dacht, zorgt zachte vloerbedekking voor een schonere lucht, vergeleken met een harde vloer.

Met DESSO AirMaster® is de concentratie kleine stofdeeltjes in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en vier keer lager dan bij standaard tapijt. Dat betekent schonere en dus gezondere lucht in uw huis.

DESSO AirMaster® zorgt voor een gezonder binnenklimaat

DESSO AirMaster® is een uniek en gepatenteerd vloerconcept. Deze revolutionaire vloerbedekking is speciaal ontwikkeld om de schadelijke kleine stofdeeltjes in de leefruimte op te vangen en vast te houden.

Met DESSO AirMaster® worden fijne stofdeeltjes opgevangen en vastgehouden tot de eerstvolgende stofzuigbeurt, zodat er een schoner binnenklimaat ontstaat.

Met DESSO AirMaster® Gold is de concentratie fijnstof in de lucht acht keer lager dan bij harde vloeren (PM10) en vier keer lager dan bij standaard tapijt**

Met DESSO AirMaster® Silver is de concentratie fijnstof in de lucht zes keer lager dan bij harde vloeren (PM10)*. Daarnaast heeft de Silver variant een hogere comfortwaarde door zijn hogere en zachtere poolstructuur.

* Gebaseerd op testen van GUI, waarbij DESSO AirMaster® werd vergeleken met een standaard harde PVC-vloer.

** Gebaseerd op testen van GUI, waarbij DESSO AirMaster® werd vergeleken met een standaard gestructureerd lussenpooltapijt.