• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Brabant Tapijt
Droogloopmat

Droogloopmat, Deurmat, Schoonloopmat op maat gemaakt en geleverd in Eindhoven e.o.

Droogloopmat, Deurmat, Schoonloopmat voor binnen en buiten: ideaal om de vloer schoon te houden van uw winkel, huis of kantoor.

Brabant Tapijt biedt u een ruim assortiment aan droogloopmatten, deurmatten en schoonloopmatten voor binnen en buiten. De matten zijn verkrijgbaar in een brede keuze aan materialen, afmetingen en kleuren.

Deurmatten zorgen er niet alleen voor dat uw vloer langer schoon blijft maar ook voor een langere levensduur van uw vloer. Er word bijvoorbeeld minder zand mee naar binnen gelopen hierdoor zal uw vloer minder snel slijten. Bij Brabant Tapijt hebben we altijd wel een deurmat die bij uw interieur past!

Voor bepaalde afmetingen bestaan standaard matten deze zijn voorzien van een zwarte rubberrand rondom deze zijn met name geschikt om op een vloer te leggen. Ook zijn er matten op diverse breedtes op de rol, deze zijn met name geschikt om in een luik,uitsparing of gehele hal te leggen.

Neem vrijblijvend contact op met Brabant Tapijt voor al uw vragen over duurzame droogloopmatten, deurmatten en schoonloopmatten.