• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Brabant Tapijt
Duettes van Brabant Tapijt uit Eindhoven

Het duette gordijn

Het duette gordijn heeft een unieke samenstelling die goed is voor het milieu en besparend is op uw portemonnee

Een duette gordijn is praktisch gelijk aan een plisségordijn. Beide zijn gemaakt volgens het principe van zigzaggende plooien, maar een duette gordijn heeft ook nog eens een honingraat structuur. Deze honingraten bevatten lucht en dit werkt isolerend. Deze isolerende werking zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten wordt gehouden en in de winter blijft u lekker warm. Dit geeft u niet alleen 365 dagen per jaar een behaaglijk gevoel, u bespaart op uw energieverbruik en dat is positief voor portemonnee én milieu.

De honingraatstructuur die wordt gevormd door de 2 lagen stof geeft ook een esthetisch voordeel aan uw raamdecoratie. De koorden in de stof voor het bedienen van het gordijn en ook de gaatjes hiervoor zijn niet zichtbaar, deze vallen namelijk tussen de 2 stoffen in.

Het duette gordijn heeft een unieke samenstelling die goed is voor het milieu en besparend is op uw portemonnee, daarnaast heeft het dezelfde eigenschappen en mogelijkheden als plisségordijnen. Uw duette gordijn is bijvoorbeeld uitermate geschikt ramen met afwijkende formaten. Denk aan ronde of schuine ramen in de serre of op zolder. Een duette gordijn kan namelijk exact op maat gemaakt worden, ongeacht welke vorm van het raam.

Standaard bediend u de duette gordijnen met een koord of kettingbediening. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een zeer comfortabele gemotoriseerde bediening.

Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor de praktische top-down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met een optimale lichtinval.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een duette of een plissé gordijn?, maak geheel vrijblijvend een afspraak met Brabant Tapijt. We komen geheel vrijblijvend bij u aan huis om u te informeren over plissé en duette gordijnen.