• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Brabant Tapijt

Quick-Step laminaat, bezorgd en gelegd in Eindhoven e.o.

Waarom Quick-Step laminaat?

Quick-Step laminaat is hét A merk onder de laminaatsoorten. Een perfecte afwerking, de grote variatie in dessins en het grote assortiment geven uw vloer net die extra uitstraling! Quickstep vloeren zijn vloeren om op te leven en om te beleven!

Brabant Tapijt kan iedere Quick-Step vloer leveren en vakkundig leggen. Wij bezoeken u in Eindhoven en omstreken. We komen graag bij u langs om u te adviseren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van Quick-Step vloeren, ondervloeren, en afwerking zoals plinten. Door jarenlange ervaring en praktische kennis zijn wij in staat om de juiste vloer bij uw situatie te adviseren.

Tot 10 keer krasbestendiger.

De Scratch Guard technologie is het eindresultaat van jarenlang onderzoek en investeren op het vlak van duurzaamheid. De toplaag van je vloer wordt extra beschermd, zodat je nog langer kunt genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer.

Uniclic®: gemakkelijk en oersterk

Met het revolutionaire Uniclic® systeem klik je de planken gemakkelijk in elkaar.

Splash warranty

De watervast verlijmde basisplaat en de treksterkte (voorspanning) van onze kliksystemen beschermen uitstekend tegen oppervlakkig vocht, zoals een gemorst drankje.

Geschikt voor vloerverwarming

Kies de juiste ondervloer en leg je Quick-Step® vloer zwevend. Zo geniet je zorgeloos van vloerverwarming. (Vraag aan Brabant Tapijt om gespecialiseerd advies.)

Bestand tegen brandende sigaretten

Als een brandende sigaret op je vloer valt en blijft liggen, laat ze geen sporen na. Gemakkelijk te onderhouden, hygiënisch oppervlak. Dankzij het gesloten oppervlak van het laminaat kan vuil zich niet vastzetten. Reinigen is dan ook heel eenvoudig.

Licht- en zonbestendig (EN438-2,16/BL ref>6)

Een Quick-Step® vloer verkleurt minder als hij veel aan (zon)licht blootgesteld wordt. Dat kun je niet van veel vloeren zeggen.

Stootbestendig

Quick-Step® maakt zelf zijn HDF-kernplaten van topkwaliteit, volgens normen die hoger en dus beter zijn dan de huidige EN-normen. In combinatie met de resistente toplaag is je laminaatvloer uitstekend beschermd tegen vallende voorwerpen, stilettohakken enz.

Massief geluid

De harde kernplaat is geoptimaliseerd voor het gebruik in onze vloeren en geeft in combinatie met een Quick-Step® ondervloer een massief, aangenaam geluid.

Antistatic

Geen storende elektrostatische ontladingen meer. Elke Quick-Step® vloer heeft een unieke en blijvende antistatische behandeling ondergaan.