• Login
040-3034067
info@brabanttapijt.nl

Nieuws

Het laatste nieuws van Brabant Tapijt
Vloerbedekking verwijderen en vloer egaliseren in Eindhoven.

Vloerbedekking verwijderen en vloer egaliseren in Eindhoven.

Verwijderen oude vloerbedekking

Voordat wij uw nieuwe vloer leggen is het mogelijk om uw oude vloer door ons te laten verwijderen. Of uw vloerbedekking los ligt of gelijmd, wij verwijderen uw oude tapijt, vinyl, laminaat, parket, etc. en zorgen ervoor dat het keurig wordt afgevoerd. Na het verwijderen van uw oude vloerbedekking kunnen we direct zien hoe uw ondervloer er aan toe is.

Vloer egaliseren

Een mooie strakke professioneel gelegde vloer is bij Brabant Tapijt altijd het doel! Indien een vloer beschadigd is door het verwijderen van de oude vloer of de vloer oneffenheden vertoont  zal de ondervloer eerst plaatselijk bijgewerkt of geheel geegaliseerd moeten worden. Afhankelijk van de nieuwe vloerbedekking en de ernst van de onregelmatigheden.

Vinyl, PVC Vloeren en Marmoleum

Met name Vinyl, Marmoleum en PVC vloeren vragen om een perfect gladde ondervloer i.v.m. aftekenen oneffenheden van de ondervloer. Op professionele wijze wordt uw vloer geëgaliseerd en vervolgens geschuurd om iedere kleinste oneffenheid te verwijderen, met als resultaat een perfect gladde ondervloer.

Bij de investering in een nieuwe vloer gaat het voor u vaak om een flink bedrag. Brabant Tapijt zorgt ervoor dat de basis egaal en glad is. Dit zorgt voor een hoge duurzaamheid en voor het mooiste eindresultaat.

Wilt u graag meer informatie en/of een prijsopgave neemt u dan gerust contact met ons op.